Ajutaţi-ne să-l aducem pe Alexandru acasă!

O familie îndurerată are nevoie de ajutorul nostru pentru a aduce în ţară corpul neînsufleţit al soţului, tatălui, şi utistului Alexandru Drăghici. Doar cu implicarea noastră, Alexandru, care şi-a pierdut viaţa în Germania în data de 10 martie, la vârsta de 46 de ani, ar putea să-şi găsească liniştea, în ţara în care s-a născut şi unde familia îl aşteaptă. În acest moment, soţia şi fiica nu pot să îl aducă înapoi, pentru că nu au banii necesari: 10.000 de euro, atât cât ar fi necesar pentru achitarea tuturor obligaţiilor legale.
Deşi Alexandru Drăghici a locuit în Bucureşti, a fost un adevărat suporter al „Bătrânei Doamne” şi a încercat să meargă la cât mai multe meciuri jucate în deplasare, dar şi la Arad. În urma legăturilor strânse pe care le-a stabilit cu utiştii, şi a implicării sale în rândul suporterilor, a devenit membru de onoare al asociaţiei Suporter Club UTA.
Tocmai de aceea apelăm în special la utişti pentru a îndeplini ultima dorinţă a lui Alexandru, aceea de a se afla din nou în preajma celor dragi. În drumul spre casă, cortegiul funerar se va opri la stadionul echipei pe care a iubit-o din tot sufletul şi la care s-a gândit tot timpul, în ciuda problemelor personale cu care se confrunta.
Vă rugăm ajutaţi-ne să-l aducem înapoi pe Alexandru Drăghici, contribuind cu suma pe care o puteţi depune în următoarele conturi:
Cont lei: RO69BPOS74306925827RON01
Cont euro: RO04BPOS74306925827EUR01

Titularul contului este Olteanu Daniel, fratele d-nei Lucia Draghici, soţia lui Alexandru. Doamna Drăghici poate fi contactată telefonic la numerele: 0731189473, 0729372176.
Orice contribuţie este bine-venită. Vă mulţumim!

Suporter Club UTA

http://www.observator.info/sport-2/familia-unui-utist-e-in-dificultate-ajutati-ne-sa-l-aducem-pe-alexandru-acasa